Knalhete biseksuele Natalie leeft het liefst in sexy lingerie

Hier zijn we met de mosselen…

Mannen – en vrouwen – geboren in de jaren 80 of vroeger herkennen deze uitspraak ongetwijfeld uit één van de grappigste Antwerpse series op de Vlaamse TV, ‘De Familie Backeljau’. En nu we volop in het mosselseizoen zitten, gingen we gewoon op zoek naar een ravissante en sexy meid die zelf ook wel eens een mosseltje lust.

Zo kwamen we uit bij de Russische Натали Гюбнер, oftewel Natalie Gyubnera als we het even door de Google Translate trekken. En dan hebben we zowat de enige informatie teruggevonden die er over deze heerlijke meid terug te vinden is.

Oh ja, als we Instagram mogen geloven schijnt ze op dit moment een relatie te hebben met een al even knappe fotografe. Wetende dat deze deugniet het ook nog eens graag heeft om (met of zonder kleren) in de spotlights te staan, zouden ook wij haar ganse dag volgen met het fototoestel in de handen. Ons familiealbum, weet je wel?

[URIS id=159886]

Credits: Instagram 

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More