Het is ook wel een beetje eigenaardig.

Koen Wauters is een autofreak, dat weten we al wel langer dan vandaag. Hij racete al met Porsche’s en Mercedes SLS AMG GT3’s. Ook voor op de openbare weg verkiest Koen snelle wagens. Een Audi R8, bijvoorbeeld.

Nu postte Koen Wauters op zijn Instagram: “Deze autofreak heeft een nieuwe vriend! Ik mag mezelf ambassadeur van Mercedes-AMG noemen en dit is het resultaat! Een E63S V8 in selenietgrijs. Ik ben er gek op en rijdt als een droom.”

Maar… omdat de foto in zo’n erbarmelijke kwaliteit is, zijn heel wat mensen er van overtuigd dat Koen Wauters er maar mee aan het zwanzen is. Ze zijn er namelijk van overtuigd dat Koen niet het type kerel is om met zijn überdikke Benz te stoefen. “Als hij wilde opscheppen, zou je hem wel duidelijker zien”, klinkt het massaal.

Maar… Koen Wauters ìs sinds 1 januari van dit jaar wel degelijk de nieuwe Mercedes-AMG ambassadeur. En zelf mòcht hij daarom inderdaad de sleutels van een Mercedes-AMG E63S 4MATIC+ Break in ontvangst nemen. In de kleur selenietgrijs nog wel.

‘t Zal dus inderdaad Koen Wauters wel zijn op die foto. Alleen: waarom lijkt die foto genomen met een aardappel die per abuis werd gekweekt in verkeerde grond?

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.