Dat zeggen wij niet, maar wel royaltywatcher Thierry Debels. En hij haalt straffe argumenten aan om dat aan te tonen.

Wat we eigenlijk al lang wisten, heeft den Berre nu eindelijk toegegeven: Jacques Boël is niet de biologische vader van Delphine Boël. Albert II is haar verwekker.

Royaltywatcher Thierry Debels heeft het koningshuis – en in het bijzonder het leven van Albert II – grondig ontleed, en hij is ervan overtuigd dat den Berre nog meer koekoekskinderen heeft rondlopen. Dat staat te lezen in een boek dat hij schreef, en dat over enkele maanden in de rekken zal liggen.

“Ik wil nog niet teveel verklappen”, vertelt hij daarover aan ‘Blik’. “Maar in de jaren zeventig was Albert nog een prins, en hij stond bekend als losbol. Hij had affaires met tientallen vrouwen. Ik heb zelfs bewijs dat Delphine niet het enige buitenechtelijke kind van Albert is.”

“Dat kan ook een verklaring zijn voor Alberts hardnekkige weigering om Delphine te erkennen: omdat er anders nog andere buitenechtelijke kinderen tevoorschijn zullen treden om erkend te worden.”

“Ik focus in het boek vooral op de jaren zestig en zeventig: de periode uit het leven van Albert waar het minst over geweten is, behalve dan dat hij en Paola ieder hun pleziertjes hadden en dat ze hun kinderen niet meteen een warme thuis gaven. Ik wil het beeld dat mensen over Albert hebben bijstellen: hij is nooit de joviale, goedbedoelende man geweest.”

Dat er in het ganse koningshuis grondig naast de pot gepist wordt, hadden we HIER al eens uitgebreid besproken.

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.