Kreeg Sandra Kim lucratief contract van VTM?

Tijdens de eerste aflevering van “The Masked Singer” op VTM werden acht kandidaten voorgesteld. Een ervan trok onmiddellijk de aandacht: “De Koningin”. Ze verstomde iedereen met haar sterke vertolking van Unstoppable van Sia. Sommigen horen de stem van Sandra Kim, de enige Belgische winnares van het Eurovisie Songfestival in 1986.


Tijd om eens naar de financiële gegevens van de zangeres te kijken. In de vennootschap van Sandra (samen met haar echtgenoot en zus) zit ontstellend weinig vermogen. Wie dacht dat de zangeres met haar superhit J’aime la vie kon gaan rentenieren, is eraan voor de moeite.

In de vennootschap zitten eind 2019 activa ten belope van 3.347 euro. En neen, dat is geen typfout. Het eigen vermogen (de buffer) van de firma van Sandra is zelfs negatief. Boekjaar 2019 was eigenlijk een relatief goed jaar met een winst van zowaar 12.979 euro. In 2018 was er zelfs een klein verlies.

Als Sandra inderdaad in “The Masked Singer” zingt, dan hopen we voor haar dat ze een lucratief contract in de wacht kon slepen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More