Poetin gaat de wereld verlossen van de pandemie.

Wie denkt dat Pfizer ons gaat redden van de pandemie, heeft het mis. Althans volgens Nostradamus. Die voorspelde 465 jaar geleden niet alleen het coronavirus, maar gaf ook meteen de oplossing: de Russen zullen de wereld redden!

Poetin stuurde vandaag alvast dat “alle Russische vaccins werken.” Hij deed de uitspraak een dag nadat Pfizer met het grote nieuws kwam en voegde eraan toe dat Moskou bereid is om samen te werken met andere landen aan een vaccin.

Terug naar de grote waarzegger Nostradamus. Hij voorspelde dus de komst van een virus in 2020:

Van de ijdele eer van de onderneming en ongepaste klacht. Boten slingerden tussen de Latijnen, kou, honger, golven. Niet ver van de Tiber kleurde het land met bloed. En er zullen diverse plagen op de mensheid zijn.”

Een waarschuwing voor Italië waar het coronavirus genadeloos toesloeg. De rivier de Tiber stroomt namelijk door Italië. Maar daar blijft het niet bij.

De grote plaag van de maritieme stad zal niet ophouden totdat de dood gewroken wordt van het rechtvaardige bloed, veroordeeld voor een prijs zonder misdaad, van de grote dame die verontwaardigd was over pretentie.”

Het Coronavirus brak echter niet uit in een maritieme stad. Wuhan ligt absoluut niet aan de kust. Volgens wetenschappers kwam het virus van de markt. Waar ook zeker veel waterdieren te vinden waren. Met een beetje goede wil klopt dit dus ook. Of kwam het virus helemaal niet van de markt?

Tot slot heeft de Franse apotheker slecht nieuws voor Trump. Volgens de voorspelling gaat de Amerikaanse president sterven naar aanleiding van het virus. Alleen, Trump is in januari president af. Loopt Biden dan misschien gevaar?