Kroatische presidentskandidate heeft een nogal naakt verleden (foto’s)

Voormalig Playboymodel Ava Karabatic uit Kroatië houdt van macht, vrijen en cannabis.

Wij ook, maar het doet ons niet meteen aan belangrijke verkiezingsthema’s denken. Nochtans zijn deze twee laatste items de redenen waarom deze bloedmooie dame een gooi wil doen naar het presidentschap. Cannabis en prostitutie legaliseren en de “helende eigenschappen” van lijfelijke intimiteiten promoten, laat ze alvast weten op haar Instagram.

De voorstellen van de 31-jarige blonde juffrouw zorgen voor controverse in haar thuisland. “Er is te veel seksuele frustratie in Kroatië”, zo luidt haar statement. Niet alleen is ze van mening dat wat meer gerampetamp haar land vooruit kan helpen, ze wil ook graag de beschermheilige worden van alle prostituees in haar land. Misschien kunnen den  Eddy en Rudy een handje helpen?

Behalve een voorliefde voor politiek, geeft ze ook lessen Italiaans en is ze professor in de Romaanse literatuur.

In tegenstelling tot andere presidentskandidaten, moet ze al niet vrezen dat er per ongeluk naaktfoto’s van haar worden uitgelekt, want deze zijn te vinden op het wereldwijde web. Zo deed ze in 2010 een naaktshoot voor Playboy en tijdens haar deelnamen in de Kroatische versie van Big Brother draafde ze meer dan één keer in haar evakostuum op voor de camera.

Kortom, de kiezers weten meteen wat voor vlees ze in de Kroatische kuip hebben.

1

Image 1 of 3

https://www.instagram.com/p/B3wnzisJQOD/

View this post on Instagram

@lacalletv

A post shared by Ava Karabatić (@ava_karabatic_official) on

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More