Laat je schreeuw eens galmen doorheen het prachtige IJsland (video)

Grotere bubbel, kleinere bubbel, minder versoepelingen, meer versoepelingen, welkom in Antwerpen, niet welkom in Antwerpen… een mens wordt er tureluur van.

Hoog tijd om al die opgekropte frustraties eens de vrije loop te laten door de longen uit je lijf te schreeuwen. Dat is echter wel een probleem als je het op druk bewoonde Belgische straten gaat doen. Eer je het besef lig je in de clinch met een 39-jarige skaterboy genaamd Franky.

Tja, konden we maar onze emoties ongestoord naar buiten brengen in een prachtig uitgestrekt land zonder pottenkijkers in de buurt. Wacht even om je brulplannen in de ijskast te zetten, want het adembenemende IJsland reikt een virtuele oplossing aan.

Het land van het noorderlicht, imposante gletsjers, warmwaterbaden, geisers, watervallen en nog zo veel meer heeft namelijk nood aan meer toeristen en door middel van ingenieuze marketingcampagnes doen ze er alles aan om hun troeven in de kijker te zetten.

Via de website lookslikeyouneediceland kan jij jouw schreeuw opnemen en vervolgens uitzenden via een van de zeven luidsprekers in de IJslandse wildernis. Er zijn zelfs “schreeuwtips” hoe je het meeste uit je therapeutische schreeuw kunt halen.

Als de luidspreker naar keuze geen wachtrij heeft, duurt het ongeveer een halve minuut eer jij jezelf kan horen zo’n 2100 kilometer verder. 

Wel even checken of de buren niet thuis eer je beslist je ware gevoelens over de Veiligheidsraad te uiten.

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More