Laat je tanden op de weg zien met de Venom-motorhelm (foto’s)

Jammer voor alle filmfans die houden van spectaculaire vechtpartijen tussen buitenaardse symbionten, met een tong nog slijmeriger dan een politicus in de verkiezingsperiode.

Venom 2 is een dik jaar later uitgesteld naar 25 juni 2021. De sequel heet nu Venom: Let There Be Carnage. Het eerste deel was een onverwachte dikke hit voor acteur Tom Hardy, ondanks een gebrek aan Spider-Man en CGI-effecten die nog een vijftiental jaar achterlopen op de feiten.

Carnage betekent letterlijk bloedblad, maar is ook de naam van de psychopathische symbiont met als gastheer Cletus Kasady die zal gespeeld worden door Woody Harrelson met rode pruik. Als we de Spider-Man comics van vroeger mogen geloven, heeft dit wezen zijn naam niet gestolen en zal Venom nog een extra tandje moeten bijsteken om deze gek te verslaan.

Voor alle comic-fans en motorliefhebbers zijn er nu ook de handgemaakte Venom-motorhelmen. Met dit ding op je hoofd doe je alle brave huisvaders twee keer kijken in hun achteruitkijkspiegel. Want de makers hebben het hoofd van de anti-held tot in het kleinste glibberige detail nagemaakt en het resultaat mag er zijn. De helm is voorzien van een ECE goedkeuring mag dus gedragen worden op de Europese wegen.

Voor een dikke 525 euro heb je er al eentje.

Welke flik durft je nu nog aan de kant te zetten?

1

Image 1 of 3

 
 
Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More