Gaga slingert haar benen rond een mannelijke fan en smakt met hem van het podium.

De winnares van meerdere Grammy’s, die bekendstaat om haar Flamboyante kostuums, nodigde tijdens een optreden in Las Vegas een mannelijke fan uit op het podium. Met wijde benen slingerde ze zich vast rond zijn taille en viel achterwaarts op haar rug met de man bovenop haar.

Als je naar de fan-filmpje kijkt – dat ondertussen viraal ging – vrees je het ergste, zeker als je weet dat Gaga een ernstige rugaandoening heeft en bijna dagelijks huilend van de pijn door haar persoonlijke kinesiste moet worden opgeknapt.

In de Netflix documentaire ‘Five Foot Two’ gunt Lady Gaga je een  inkijk in haar leven. Daarin leer je niet alleen van haar rugproblemen, maar ook dat de extravagante ster eigenlijk een warm mens is, die heel dicht bij haar fans staat. Deze keer misschien net iets te dicht.

Gelukkig blijkt het allemaal nog mee te vallen en vernemen van haar management dat ze haar reeks concerten weer gewoon hervat.

“It takes two to tango”, liet Gaga weten. “Het is niet de eerste keer dat ik van en podium afflikker.”

Tot slot had ze nog een romantische mededeling voor de arme man, Jack, die met een gigantisch schuldgevoel is achtergebleven. “Ik zal je op deze manier nooit vergeten, Jack” zegt Gaga. ” Weet je wat we deden? We vielen gewoon in mekaars armen, Jack. We zijn net Rose en Jack van de Titanic.”

Gaga.