Hiervoor gaan we met plezier de straat op…

Of je nu blank, zwart, geel of appelblauwzeegroen met paarse bollen bent, ‘All Lives Matters‘, punt ander lijn. Toch heeft de slogan ‘Black Lives Matters‘ ons wel wat geïnspireerd. Zo werd het hoogtijd om nog eens in onze doos der zwarte parels te graven en één van de mooiste ooit op te vissen. Wat dacht je van Lais Ribeiro?  

Kort nadat ze in 2009 op een Braziliaans strand ontdekt werd begon ze te lopen voor grotere internationale merken als Chanel, Louis Vuitton, Gucci, Dolce & Gabbana, Versace en Marc Jacobs en mocht ze al verschillende Vogue-covers sieren. Tijdens de modeweek in Brazilië voor de lente- en zomercollectie in 2011 was de knapperd het meest geboekte model voor de catwalk. Ze liep in totaal maar liefst 53 shows in São Paulo en Rio de Janeiro. 

Wij kennen ze vooral als Victoria’s Secret Angel. Ze verscheen in 2010, 2011, 2013 en 2016 in de Victoria’s Secret Fashion Show. Ze zou ook tijdens de Victoria’s Secret Fashion Show van 2012 in actie komen, echter gooide een verstuikte enkel roet in het eten. In april 2015 werd bekendgemaakt dat Ribeiro één van de nieuwe Angels is. Wat een mooi zwart engeltje, niet? 

1

Image 1 of 20


Credits: Instagram