“The Sun” leest vuile sms’jes van Johnny Depp voor in de rechtszaal.

L’enfant terrible van Hollywood, Johnny Depp, daagde de Britse tabloid , The Sun,  voor de rechter voor smaad. Die hadden “Depp: a wife beater “ als kop gebracht in hun magazine. Depp had hen beter niet uitgedaagd, want advocaten van The Sun lazen enkele sms’jes voor tijdens de hoorzitting. Die moeten aantonen dat Depp zijn toenmalige vrouw, Amber Heard, mishandelde.

“Laten we Amber in de fik steken”, schreef Depp naar zijn vriend Paul Bettany. “We moeten haar verdrinken voor we haar verbranden. Ik neuk het verbrande lijk daarna, om er zeker van te zijn dat ze dood is.” Dat is niet leuk om dat in de rechtszaal te horen te krijgen natuurlijk.

Maar er is meer. Ze brengen ook zijn alcoholprobleem in beeld. “Ik heb de hele nacht gedronken voordat ik Amber ging ophalen om naar Los Angeles te vliegen”, schreef Depp. “Het was heftig, man. Ik had dagen niet gegeten, een halve fles whiskey, tientallen wodka’s met Red Bull en twee flessen champagne gedronken en pillen geslikt. Wat krijg je dan als je op een vliegtuig stapt? Een kwade klootzak die iedereen beledigt die in de buurt komt. Ik ben er klaar mee.”

Heard zegt dat Depp haar sloeg en Depp zegt dat Heard hem sloeg en hij heeft daar bewijs van. Met deze nieuwe sms’jes heeft Heard weer wat om mee naar de rechter te stappen. En zo ligt de vuile was opnieuw op straat.