Het was een eerlijke, maar wel vreemde bekentenis van een succesvolle Vlaamse zangeres. We zien het Selah Sue nog niet onmiddellijk zeggen voor de camera.

Laura Lynn staat dan wel al ruim 15 jaar op de planken, toch heeft ze nog steeds ontzettend veel stress vooraleer ze moet optreden.

Dat vertelde de zangeres in de Eén-talkshow Vandaag. Meestal staat de mama van de zangeres bij elk optreden aan de zijkant. “Als ik naar haar kijk en ze geeft een knikje: dan is het oké. Maar als ze niets doet, ben ik helemaal in paniek. Ook al is ze dan gewoon even verstrooid.” Een beetje vreemd voor een volwassen vrouw van ondertussen toch al 44 jaar…

Laura Lynn blijft wel bezig, en dat is goed. In de zomer van 2018 bracht ze het album Country uit, waarop zij een kruising maakt tussen schlagers en countrymuziek. Het album kwam in Vlaanderen direct binnen op nummer 1 en werd zo haar eerste nummer 1-album in tien jaar tijd.

Anderhalf jaar later, in maart 2020, verscheen een tweede deel: Country 2.

De zakelijke kant dan: al in 2006 richt de zangeres haar vennootschap op. Het laatste boekjaar (afgesloten op 30 juni 2019) was meer dan behoorlijk met een mooie winst. Dat was nodig want het boekjaar daarvoor was minder met zelfs een beperkt verlies.

Het eigen vermogen van de vennootschap bedraagt meer dan 200.000 euro. De onderneming blaakt van gezondheid. Stress is niet nodig…