Laura Oliveira Granja is onze P-babe van de maand die op haar einde loopt, en dat betekent dat je nog een making-of video van ons tegoed hebt. En daar hoort ook nog een onthullend interview bij…

Op een winderige dag in september, trokken we naar het Hof van Lyerde in Zandhoven om DEZE prachtige fotoshoot in te blikken. Onder vind je de ‘achter de schermen’-video ervan, en we stelden de bloedmooie brunette ook nog enkele vragen.

Wie is Laura Oliveira Granja?
LAURA
: “Ik ben een Belgisch model en content creator met Portugese roots, zoals mijn achternaam wellicht al deed vermoeden. Mijn papa is afkomstig uit Matosinhos, een dorpje dichtbij de zee in het noorden van Portugal. Ik ben geboren op 18 juni 1994, dus 25 jaar oud, en woon in Antwerpen.”

“Ik zou mezelf omschrijven als een temperamentvolle, vastberaden, avontuurlijke dame met een vlotte babbel. Ik ben heel creatief en energiek en moet mijn energie geregeld kwijt kunnen in de fitness. Daar ben ik dan ook geregeld te vinden, omdat ik een echte health freak ben en een gezond en mooi lichaam erg belangrijk vind.”

“In mijn dagelijks leven ben ik parttime evenementencoördinator en de rest van de tijd werk ik als zelfstandige in bijberoep. Als zelfstandige doe ik modellenwerk en beheer het Instagram account voor een paar bedrijven. Dit houdt in: content maken, editen, inplannen en posten.”

“Daarnaast ben ik ook vaak op Instagram te vinden als influencer en heb ik ondertussen al heel wat samenwerkingen met grotere merken. Ik heb ook een eigen blog waar ik regelmatig interessante artikels post, dus zeker de moeite om eens te kijken!”

“Ook ben ik trots op de twee titels die ik behaalde. In 2017 werd ik bekroond tot Miss Ocean Couture, een bikinimerk, en in 2019 werd ik bekroond tot Miss Sport tijdens Miss België.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
LAURA: “Het mooiste aan mezelf vind ik mijn benen. Ik heb heel lange, slanke benen die mij eigenlijk groter doen lijken dan ik werkelijk ben. Dat is natuurlijk een troef om uit te spelen in de modellenwereld, dus vandaar…”

Is er iets wat je zou willen veranderen aan je lichaam?
LAURA
: “Ik wilde vroeger altijd blauwe of groene ogen hebben. Ik droeg in mijn puberjaren een tijdje zelfs kleurlenzen, maar daar heb ik ondertussen al vrede mee gesloten. Goh, eigenlijk kan je op alles wel iets vinden, maar of het dan de moeite waard is om daarvoor aan jezelf te sleutelen, dat is een andere vraag.”

Wat is het gekste dat je al meemaakte tijdens een fotoshoot?
LAURA: “Ik deed een keer een fotoshoot bij een fotograaf die een kat had rondlopen, en die deed tijdens de fotoshoot pipi op mijn kleren. Dat was geen lachertje!” (lacht)

Op wat voor soort mannen val je?
LAURA: “Ik val op mannen die intelligent zijn en humor hebben. Het sterrenbeeld Tweelingen heeft een partner nodig die levendig is, iemand die geest en passie stimuleert. Ik ben een Tweeling van sterrenbeeld en ik geloof erg in astrologie!”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.