Voormalige Miss Exclusive Lauralyn liet ons vorig jaar al weten dat ze graag een keertje P-babe van de maand wilde worden. Er zijn echter heel veel jongedames die dit willen. Maar toen Lauralyn ons tijdens de shoot met huidig Miss Exclusive, Kimbery Bosman, verklapte dat ze daarvoor in d’r blootje op een paard wilde, waren we al onderweg om een locatie te zoeken. 

Die locatie vonden we uiteindelijk ergens in Oost-Vlaanderen. En de mensen van Stal Wyteveld, die stelden ons graag hun prachtige hengst Gabane ter beschikking.

1

Image 1 of 20

Vertel eens: wie ben je?
LAURALYN: “Ik ben Lauralyn Vermeersch, 29 jaar jong en ik woon sinds kort in Middelkerke, aan het zeetje.  
Ik werk in de leukste boetiek van Nieuwpoort, Lucy Jane, en daarnaast ben ik mede organisatrice van Miss Exclusive.””Ik hou er van om hard te werken en mijn dromen en doelen na te streven. In mijn vrije tijd kan je me met mijn paard terugvinden op het strand of met een lekker glaasje in een gezellig restaurant.”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
LAURALYN: “Mijn lange benen en mijn poep zijn mijn grootste troef, vele squats bij mijn personal trainer Karim hebben resultaten opgeleverd ?.”

 
Is er iets dat je zou willen veranderen aan je lichaam?
LAURALYN: “Ik probeer bovenal trots te zijn op het lichaam dat ik heb. Aanvaarden hoe je lichaamsbouw is en er de beste versie van maken. Alhoewel ik niet kan liegen dat ik graag wat slanker zou willen zijn en mijn heupen wat smaller zou willen zien. Elke vrouw heeft zo haar twijfels zeker…”Wat is het meest memorabele dat je meemaakte tijdens je jaar als Miss Exclusive?
LAURALYN: “De kroning zelf is een moment om nooit te vergeten. Zoveel spanning, zo’n lange weg naar de top, zo hard gewerkt om mijn doel te behalen. Heel de zaal schreeuwde mijn naam en dat gaf zo’n kick. Als dan uiteindelijk LAURALYN wordt uitgeschreeuwd als de winnares is dit onbeschrijfelijk. Mijn familie zien juichen en hun trots voelen als ze je komen knuffelen nadien… dat is fantastisch!”

“Ook het reizen is iets waar ik zo dankbaar voor ben. Samen met team Miss Exclusive heb ik de wereld gezien. Dit heeft gezorgd voor een onbreekbare vriendschapsband die ik altijd zal koesteren.”

Op wat voor mannen val je?
LAURALYN: “Ik heb niet echt een type.. Maar langer haar spreekt mij vreemd genoeg wel altijd aan. Ik val vooral op persoonlijkheid. Een man die met beide voeten op de grond staat en oprecht door het leven wil gaan. Een blaaskaak of een womanizer mag meteen zijn boeltje pakken en wegwezen voor mij.”

Wat is de gekste plek ooit waar je seks had?  Staat er een gekke plek op je bucketlist?
LAURALYN:
 “Ik hou van spannende plaatsen en onverwachte momenten. Pashokjes, het dak van een appartementsgebouw, ‘s nachts in iemand zijn voortuin,… In de toekomst is de mile high club echt wel iets waar ik absoluut lid van wil worden!”

 

(MUAH: Shari Parmentier/ lingerie: Beaudelise

 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.