Wat hebben Jason Voorhees, Freddy Krueger en Gollum gemeen? Behalve hun bloeddorst en verstopte poriën, prijken ze nu ook op een ontbijtgranendoos.

Funko Pops zijn de laatste jaren razend populair vanwege hun “pop culture” vinyl poppetjes. Er zijn een heleboel Funko Pops gemaakt van films, tv-series, games, anime, Disney, Marvel en DC ComicsFunko heeft nu aangekondigd dat het voortaan ook ontbijtgranen zal verkopen.

Deze maand worden een aantal smaken gelanceerd die zowel horrorfans als gamers zullen bekoren:  Mega Man, Cuphead & Mugman,  Nightmare On Elm Street’s Freddy Krueger,  Friday the 13th’s Jason en The Lord of the Rings Gollum FunkO’s.

Elke doos bevat uiteraard een popje dat u aan uw verzameling kan toevoegen. Ze worden niet zomaar te koop aangeboden in de lokale supermarkt, maar enkel op specifieke plaatsen die u kan checken op de website van Funko. Verwacht wordt dat verzamelaars en fans een stormloop gaan houden.

De dodelijkste vijand aller tijden krijgt jammer genoeg weer zeer weinig aandacht op de verpakking, namelijk: het suikergehalte.

1

Image 1 of 5

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."