‘Lego Masters’ op VTM heeft één ding duidelijk gemaakt.

Er staat geen leeftijd op het urenlang bouwen met LEGO-stukjes, en zo geheel nieuwe bouwwerken en werelden uit je creatieve hoed te toveren. Maar ook voor de snelle Eddy’s is er goed nieuws. De LEGO Technic 42115 Lamborghini Sián FKP 37 is vanaf heden te koop via LEGO.

De bolide is gebouwd op een schaal van 1:8 en het model straalt net als zijn grote broer ook het ongeëvenaarde vermogen, het visionaire ontwerp en de futuristische elegantie van de Italiaanse limited-edition supersportwagen uit. Van de echte Lamborghini Sián bestaan er maar 63 exemplaren, maar gelukkig kunnen LEGO freaks aan zoveel exemplaren geraken als we willen. Wel aan een pittig prijsje: 380 euro.

Maar je hebt dan wel wat: een auto opgebouwd met 3696 onderdelen, voorzien een limoengroene kleur, gouden velgen en 25 cm breed. Er zijn leuke functies, zoals de deuren en achtervleugel die kunnen bewegen en de motor die gaat draaien als je de auto over ‘de weg’ rolt. 

Tevens kan de voorklep geopend worden, waaronder zich een Lamborghini-reistas bevindt, alsook een uniek serienummer is dat toegang geeft tot speciale content op de website van LEGO.

“Na het succes van de voorgaande modellen uit de Ultimate-serie, de Porsche 911 GT3 RS en de Bugatti Chiron, was het bijzonder belangrijk voor ons om een ​​partner te vinden die een auto met een onderscheidend ontwerp en baanbrekende technologie aanbood”, zegt Niels Horsted , LEGO Technic Marketing Director over de samenwerking met Lamborghini.

Jouw exemplaar bestellen doe je hier

Mannen (en vrouwen) blijven kinderen, alleen het speelgoed wordt duurder. Het is nog waar ook.

1

Image 1 of 5

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."