Is de blondine tegenwoordig lichamelijk gehandicapt, of koopt ze de politie om?

Dat is wat een lezer zichzelf afvroeg. Lesley-Anns Porsche stond afgelopen woensdag namelijk een kwartier lang in het Antwerpse Kipdorp, deels op het voetpad, met zijn knipperlichten aan. Tuurlijk wist hij dat het Poppe’s Panamera was: de auto heeft namelijk de nummerplaat LA POPPE.

“Datzelfde voertuig wordt ook regelmatig in overtreding geparkeerd gesignaleerd aan haar zaak, op de hoek van de Lange Nieuwstraat en de Lange Klarenstraat”, klinkt het nog. De lezer in kwestie vroeg zich af of Lesley-Ann Poppe lichamelijk gehandicapt is, of het op een akkoordje heeft gegooid met de arm der wet dat ze haar witte Porsche overal kwijt kan. Wij besloten het aan de rondborstige dame zelf te vragen.

“Dit is allemaal in het kader van de Parkeerklik-lijn, waarbij burgers aangespoord worden om anderen aan te geven bij het fout parkeren”, zegt ze. “Uiteraard is Porsche hier ook bij betrokken. Dit privilege hoort bij een package-deal, waar je bij de aankoop van een wagen een drie jaar geldend ‘vrij parkeren-attest’ krijgt ter promotie van die Parkeer-kliklijn. Ik mag dus overal parkeren, zelfs midden op de Meir op een zaterdagmiddag.”

Dat onze redactie op de hoogte gebracht werd van haar eigenaardig parkeergedrag, vindt ze leuk: “Ik ben verheugd vast te stellen dat burgers fanatiek betrokken zijn bij anderen hun parkeergedrag.”

 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.