Chanty van Beek werd begin dit jaar verkozen tot BOBO-gezicht van 2019 door de bekende modezaak uit Tremelo, en nu stond ze voor de lens van onze fotograaf.

1

Image 1 of 20

Vertel eens: wie ben je?

Vertel eens: wie ben je?
CHANTY: “Ik ben half Belg en half Dominicaans. Oftewel half Latina, half amazing zoals je op mijn Instagram kan lezen haha! Ik ben een eerlijke en heel sociale persoon, kan wel een tikkeltje koppig zijn, en vooral heel emotioneel (Dat is mijn Latina-kantje vrees ik).”

“Het liefst reis ik de wereld rond om mooie plekken te zien en verschillende culturen te ontdekken. Mijn droom is dan ook om ooit fulltime travel content creator te worden.”

“Ik ben een bezige bij, maar kan er ook van genieten om eens een avondje rustig thuis te zitten.”

“Naast modelleren, doe ik ook de volledige communicatie van Fake Love Swimwear. Dat is badmode merk voor vrouwen en mannen, ontworpen in Antwerpen en gemaakt in Brazilië. Het is een nieuw label, en ik ben blij dat ik mag meehelpen het groot te maken!”

Wat vind je het mooiste aan jezelf?
CHANTY: “Als kind vond ik mijn krullen heel lastig, vooral als mijn Moeder ze uitkamde was dat een pijnlijke bedoeling haha. Ik wou zo graag stijl haar net zoals mijn vriendinnejes. Nu vind ik ze net het mooiste aan mezelf. Ze hebben niet veel werk nodig, alleen de juiste verzorging.”

“Ook mijn huidskleur vind ik lekker praktisch: ik heb zelfs in de winter een kleurtje!”

Is er iets dat je zou willen veranderen aan je lichaam?
CHANTY: “Ik zou willen dat ik wat sportiever was, en wat meer doorzettingsvermogen had op dat gebied. Ik zou graag een plattere buik hebben. Een borstvergroting zou ik misschien ook nog wel overwegen, zodat mijn rondingen wat meer in verhouding zijn.”

Wat is het meest memorabele dat je ooit meemaakte tijdens een fotoshoot?
CHANTY: “Deze fotoshoot was sowieso de leukste die ik ooit deed. Het was met een leuk team waar ik me volledig bij op mijn gemak voelde, en er werd heel wat afgelachen. Het was ook wel de langste shoot ooit (haha!), maar net omdat het zo’n leuke shoot was, vloog de tijd voorbij. Voor ik wist was het al donker! En al maar goed ook dat we dan nog zijn blijven shooten, want van die avondfoto’s in het zwembad ben ik supertevreden!”

Op wat voor soort mannen val je?
CHANTY: “Hij moet me ten eerste zeker aan het lachen kunnen brengen. En hij moet een stuk groter zijn dan mezelf. Ik ben één meter zeventig, en heb graag dat hij boven me uitkomt wanneer ik (very) high heels draag. Enjaaa niet alleen in lichaamslengte, maar hij mag ook wel goed geschapen zijn natuurlijk en weten wat hij doet tussen de lakens.”

“Ik smelt voor een stoere man, die stiekem toch ook een verborgen schattig en verlegen kantje heeft. Als hij té zelfzeker is, is dat een afknapper voor me. En een man is pas echt relatiemateriaal als hij eerlijk en open is, iemand die mij speciaal doet voelen en me accepteert zoals ik ben. Oh, En hij moet lekker ruiken en mooie tanden hebben, mmm haha! Ik kan blijven doorgaan…”

Wat is de gekste plek waar je ooit al seks had?
CHANTY: “Een vluggertje in de relaxruimte van een openbare wellness, terwijl we er even alleen waren. Dat was best wel spannend. Maar rustig de tijd nemen tussen de lakens vind ik net zo heerlijk. Ik wissel graag af, het moet nog spannend blijven he. Steeds hetzelfde standje op dezelfde plaats gaat snel vervelen.”

(MUAH: Shari Parmentier. Locatie fotoshoot: Thermes de Kain. Badmode: Fake Love Swimwear)

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.