IKEA opent pop-upstore in hartje Leuven.

Het Zweedse bedrijf IKEA is zo succesvol,  dat het voorpaginanieuws is wanneer het ergens een nieuwe vestiging opent. Weliswaar ‘off the beaten track’ ditmaal, want de pop-upstore in Leuven moet meer dan zomaar een winkel worden. In tegenstelling tot eerdere pop-upstores van IKEA in Bergen, Brussel en Hasselt, zal je in Leuven wel producten kunnen kopen.

Wie in Leuven op kot zit en worstelt met slaapproblemen kan binnenkort naar het slaapkamerpaleis van IKEA  gaan. Ze omschrijven het zelf als een ‘work-life-sleep-balance-ervaring’.  Geen hotdog of kötbullar dus, al krijgen IKEA-klanten wel een gratis koffie en thee aangeboden in het IKEA Café.

Het voormalige Mexx-pand aan de Bondgenotenlaan in Leuven moet een oase van rust worden. Er zullen IKEA-workshops worden georganiseerd waar  je volgens experts tips & tricks kan leren voor een betere nachtrust. De eerste workshop zal doorgaan op 27 en 28 september en kreeg de uitnodigende titel: ” Ontdek jouw persoonlijke formule voor een goede nachtrust”. Meer dan zomaar wat matrassen uittesten dus.

Open tot het einde van het jaar. Misschien langer … .