Waarom jezelf jaren in het zweet werken in de fitness en je houden aan een streng dieet, als je gewoon spieren kunt ‘injecteren’?

De 23-jarige Rus Kirll Tereshin – ook wel beter bekend als Bazooka Arms – spuit dagelijks tussen de 100 en 200 milliliter van de levensgevaarlijke Synthol in zijn biceps. Deze chemische cocktail doet niet alleen in een mum van tijd  je spieren groeien naar een belachelijke onnatuurlijke omvang, maar het kan ook leiden tot hartfalen, longembolie en allerlei infecties.

In Rusland kan en mag blijkbaar alles, daar de uiterst gevaarlijke olie zomaar te koop is online. Maar wat ben je met al die opgeblazen biceps als je ze eens niet kan uittesten? Dus dacht Tereshin even de Rusissche ‘slapping’ kampioen Vasiliy ‘The Dumpling’ Kamotskiy uit te dagen. De regels tijdens een ‘slapping contest’ zijn vrij eenvoudig: om de beurt de tegenstander een bitchslap van jewelste verkopen en hij die nog overeind blijft staan, is gewonnen.

Kamotskiy, die lijkt alsof hij dagelijks Synthol in zijn buik spuit, ging de uitdaging maar al te graag aan. Hij bewijst ook meteen dat je echte kracht moet verdienen.

Op moment 7m30s in onderstaand filmpje kan je in de ogen van de Russische Popeye zien, dat hij wreed spijt heeft van zijn beslissing.

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."