Lingeriemerk promoot Olympische Spelen in… lingerie

Agent provocateur, what’s in the name…

Provoceren… als er één lingeriemerk dat in zijn DNA heeft staan, dan is het wel Agent Provocateur. Het bekende lingeriemerk dat in het verleden campagnes maakte met de groten der aarde waaronder Kate Moss, Naomi Campbell en Helena Christensen richten nu hun pijlen op vier Olympische atletes, waaronder de Britse turnster Georgia-Mae Fenton, de Canadese polsstokhoogspringer Alysha Newman, de Amerikaanse klimster Sasha Digiulian en de Amerikaanse hordeloopster Queen Harrison die in Tokio komende zomer zullen strijden voor een gouden medaille. 

 

Uiteraard staan sommige mensen al op de barricades te roepen dat ze Olympische atletes in lingerie seksistisch vinden. Nochtans is de boodschap die Agent Provocateur wil uitdragen “het vieren van de vrouwelijkheid en schoonheid van het atletische lichaam”. De slogan achter deze campagne is Play To Win #WePlayToWin.

En als extra win, gooien we nog een pak van hun setjes in de vorm van een fotogalerij online. Nog een laat Valentijnscadeautje nodig voor je vrouw, lief of bijslaap? Hier is wat inspiratie! 

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More