Of was het Luk Alloo die zijn voormalige wip in ‘t grootste geniep verwittigde? “Psst, Tanjaatje, maak dat ge weg zijt, we komen eraan met een filmploeg!”

Aah, Die Tanja Dexters toch. In 1998 was ze Miss België, niet lang daarna stond ze in haar blootje te pronken op een kalender. En omdat ze daarna haar modellencarrière een duwtje in de rug wilde geven, liet ze Luk Alloo van haar lijflijke lekkernijen proeven in ruil voor een reportage: dat hadden we al eens uit de doeken gedaan.

Vorig jaar geraakten Tanja Dexters en haar vriend betrokken bij een ongeval op de E313, ter hoogte van Olen. Michael Peeters, die achter het stuur zat, reed tegen veel te hoge snelheid in op een ander voertuig, nadat-ie langs rechts had voorbijgestoken. Tanja Dexters en Michael Peeters pleegden vervolgens vluchtmisdrijf.

Tanja Dexters verklaarde naderhand dat ze de benen namen, omdat ze wist dat Luk Alloo onderweg was. Alweer voor een reportage, voor ‘Alloo bij de wegpolitie’ dit keer, en daar had ze geen zin in.

Gisterenavond was Luk Alloo te gast bij Gert Verhulst en James Cooke. De twee meneren stelden dat Luk eigenlijk verantwoordelijk was voor het feit dat Tanja en Michael vluchtmisdrijf pleegden – met een knipoog uiteraard, ‘t zijn immers twee grapjurken.

Luk Alloo was het daar echter niet mee eens: “Wij zitten in een wagen van de wegpolitie, maar niemand weet in welke wagen wij precies zitten.”

Wanneer Gert Verhulst vervolgens samenvat dat Tanja Dexters het dus eigenlijk helemaal niet kon weten, antwoordt Luk: “Dat laat ik in het midden.”

Of met andere woorden: ofwel loog Tanja Dexters en vluchtte ze voor een heel andere reden dan Luk Alloo, ofwel heeft Luk Alloo zijn sjoekeloeke-voor-één-nacht in ‘t grootste geniep op de hoogte gebracht.

Voor wie zich afvraagt waar we die knappe foto van Tanja Dexters vandaan haalden: uit deze zinnenprikkelende P-shoot van weleer.

 
 
 
 
 
 

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.