Dat doet ze niet omdat ze haar fortuin er al door gedraaid heeft, maar wel voor een nobel doel.

Jane Park staat te boek als de jongste Britse Lotto-winnares ooit. Ze was amper zeventien, toen ze een 1,15 miljoen euro rijker werd. Hoewel ze al heel wat centjes uitgaf aan reizen, auto’s en plastische chirurgie, heeft ze nog flink wat geld over.

Onlangs kwam ze nog in het Britse nieuws, toen ze haar eenzaamheid uitschreeuwde. Ze wilde graag een vriendje, die van haar 69.000 euro per jaar kon krijgen. Er boden zich duizenden kandidaten aan, maar Jane had het wel door: “Ze zijn allemaal uit op mijn geld”, en dus bleef ze maar vrijgezel.

Nu kwamen ze er bij het Britse blad ‘Mirror’ achter dat ze topless foto’s van zichzelf verkoopt voor 50 pond – zo’n 57 euro – en ze vermoedden dat Jane Park dat deed omdat ze haar fortuin erdoor gedraaid had.

“Ik verdien aardig mijn kost met al mijn investeringen”, zo klinkt haar antwoord. “Waarom ik dan wel foto’s met mijn ontblootte boezem verkoop? Simpel, omdat ik me daar goed bij voel. Ik geef alle opbrengsten daarvan aan een goed doel. Ik voel me zo’n beetje een Robin Hood: ik ‘steel’ van de perverten, om het daarna aan de armen te geven.”

1

Image 1 of 9

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.