Eerder deze maand zagen we al dat Luc Appermont bijzonder veel oog had voor An Lemmens’ decolleté tijdens ‘30 jaar VTM’. Nu blijkt dat er ook nog eens een uitspraak van hem geknipt werd uit de uitzending.

Naar aanleiding van de uitzending, legde ‘Dag Allemaal’ Luc Appermont op de rooster. In dat interview vertelt Luc Appermont, dat hij destijds maar al te graag inging op het aanbod om voor VTM te komen werken. “Ik had na twee seizoenen ‘Sterrenwacht’ weinig nieuwe vooruitzichten bij de VRT. Mike Verdrengh stelde mij meteen twee programma’s voor: ‘Waagstuk’ en een eigen talkshow ‘Luc’. Nog een voordeel: zijn (toen nog stiekeme) levensgezel Bart Kaëll zat ook bij VTM.

Maar Luc wilde blijkbaar ook nog iets kwijt over DEZE ‘decolleté-staarscène’: “Mensen spreken me erop aan dat het spijtig is dat ik geen opmerking maakte over An Lemmens’ decolleté. Dat heb ik wel gedaan, alleen werd het uit de uitzending geknipt. Ik heb gezegd: ‘Naast deze oldtimer hebben ze een mooi nieuw model gezet met twee ravissante airbags.’”

Gepubliceerd door Stefan Lambrechts

Optimist en liefhebber van mooie natuur, door wiens aderen ook een beetje benzine stroomt.