De ouders zijn eindelijk op vakantie en je hebt de hele woonst voor jezelf? 

Dat betekent uiteraard een vet feestje bouwen en met deze speakers in de woonkamer ben je er zeker van dat de hele buurt het kan horen. De Wilson Audio WAMM Master Chronosonic Speakers zijn een flinke twee meter hoog, zo’n vijftig centimeter breed en bijna een meter diep. Met hun futuristisch design horen ze zo thuis op een rave-party georganiseerd door een deel feestende Terminators uit de toekomst.

De luidsprekers maken gebruik van zeven drivers die samen een vijfweg-systeem vormen: 10,5” en 12,5” woofers in de onderste behuizing en de midrange drivers en tweeters in elk een eigen module. Dit alles is geplaatst in een constructie die het mogelijk maakt elke module te finetunen qua positie en oriëntatie. Lijn de drivers correct uit tot de luisterpositie, en je krijgt volgens Wilson Audio een veel realistischer geluidsbeeld. Het gebruikte materiaal is aluminium van luchtvaartkwaliteit, in combinatie met Wilson Audio’s S-, X- en W-materiaal. 

De ultieme audiobeleving komt wel met een aardig prijskaartje van 760.000 euro en je kan ze hier bestellen.  Kostelijk dat wel, maar als jij niet kan gaan naar Tomorrowland, dan breng je toch gewoon Tomorrowland naar je living?

1

Image 1 of 2

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."