Mark Zuckerberg is geen fan van vrouwelijke tepels op Instagram en Facebook. Zo verwijderden Facebook en Instagram in het verleden  zonder waarschuwing of uitleg borstvoeding-taferelen, foto’s van borstkanker-littekens en beschilderde Femen-borsten. Maar nu is er Buttrcup.

Dames moeten hun tepels afplakken en heren mogen hun harige tepels in volle glorie tentoonspreiden op Instagram. Maak kennis met Buttrcup, het platform dat de verguisde tepelban overboord gooit. Oprichter Molly Murphy werd een beetje gefrustreerd door de conservatieve houding van Instagram. Daarop besloot hij om Buttrcup te creëren, zodat vrouwen alsnog hun mooiste beelden kunnen delen met de wereld.

Het platform wil vooral mooie fotografie brengen. Verwacht dus geen pornotaferelen. Niet iedereen kan zomaar foto’s online zetten. Dames die hun beelden willen delen, moeten eerst goedgekeurd worden. Dit zorgt ervoor dat de Instagram-concurrent enkel censuurvrije en kwalitatief hoogstaande foto’s in de aanbieding heeft. #FreeTheNipple

1

Image 1 of 10