De knapste tweeling van Vlaanderen kenden we al.

Maar alle goede dingen bestaan in drieën en daarvoor moeten we even de plas oversteken, helemaal naar Brazilië, het land dat barst van de lokale schoonheden. Vader Dantas zal 37 jaar geleden even aan zijn hoofd gekrabd hebben toen hij opeens  Adriana, Alessandra en Andreia in zijn armen had liggen. Hoe in hemelsnaam deze meiden tegelijkertijd te beschermen, zal hij gedacht hebben.

Gelukkig was zijn vrees ongegrond, daar zijn dochters opgroeiden tot ’s werelds enigste bodybuilding-drieling. Je leest het goed. Met hun drietjes delen ze alles samen: fitness- en dieetschema’s maar ook dezelfde plastische chirurg. Toen Adriana besliste om haar borsten te laten vullen, konden Alessandra en Andreai niets anders doen dan dezelfde procedure ondergaan.

Zo zijn ze altijd zeker dat ze alle drie evenveel kans hebben op een overwinning tijdens een bodybuilding-wedstrijd.

“We trainen vijf keer per week intensief. Het is belangrijk voor ons om mooi ouder te worden en steeds in vorm te blijven”, aldus Andreia.

Ondertussen verdienen ze ook hun kost als lingeriemodellen en willen ze hun eigen lingerielijn starten die het kan opnemen tegen Victoria’s Secret en Savage X Fenty van Rihanna. Driewerf hoera dus!

#metoo? Neen, #methree en nog geen klein beetje.

https://www.instagram.com/p/B3X_G1EhJ39/

https://www.instagram.com/p/B3NelIrhjS8/

https://www.instagram.com/p/B3HsPVjAAma/

https://www.instagram.com/p/B3A79i6gaPy/

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."