‘Star Wars: Rise of Skywalker’ mag dan niet gesmaakt worden door elke Star Wars-fan vanwege de vele plotgaten, continuïteitsproblemen, MacGuffins à volonté en een haast onverslaanbaar vrouwelijk hoofdpersonage zonder enige imperfecties .

Toch heeft de film al de magische grens van 1 miljard dollar bereikt aan de box-office. Dus er zijn nog steeds voldoende fans waar Disney munt uit kan slaan. Volgende airbnb mag dan geen eigendom zijn van Mickey Mouse & co, ook hier is The Force zeer sterk aanwezig.

Gelegen in Orlando, Florida kan je in deze villa negen kamers huren en allemaal stellen ze een verschillende locatie in het Star Wars universum voor. Dagobah, Cloud City, Hoth,… kies de planeet naar jouw keuze en je moet niet meer uit het raam kijken om sterren te zien.

De airbnb ligt slechts een paar ‘parsecs’ verwijderd van het splinternieuwe ‘Star Wars’-pretpark genaamd Galaxy’s Edge. Dus de ideale pitstop om al in de sfeer te komen.

De 17 bedden zijn te boeken voor een 400 euro per nacht.

Dat kan vonken geven ’s nachts, zeker als er een gouden bikini van prinses Leia en een Jedi lichtzwaard in volle paraatheid bij komt te kijken. 

1

Image 1 of 7

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."