Man koopt zich een Lamborghini met liefdadigheidsgeld

Luxereisjes, juwelen, dure vrouwen en bolides.

Er zijn verschillende manieren om jezelf een exotische Lamborghini te kopen: je wint de Lotto, je bouwt gedurende enkele decennia een zakenimperium op, je bent Kanye West, of je zamelt tijdens een pandemie 13 miljoen dollar in (il faut le faire) voor een coroana-hulpfonds, en je gebruikt het geld om een luxueus leventje te leiden.

Dat laatste was precies wat ene David T. Hines uit Florida deed. Hines profileerde zich als een Robin Hood die bedrijven in corona-nood uit de miserie zou helpen.

Hines beloofde het geld aan coronahulpfondsen te storten, maar in werkelijkheid begon hij een miljonairsleven te leiden. Hij kocht peperdure kleren en juwelen, deed tripjes naar luxueuze resorts in onder meer Miami en schreef zich in op betalende datingwebsites. Hij schreef een forse som over naar zijn moeder en kocht zichzelf een Lamborghini van maar liefst 318.497 dollar, omgerekend bijna 271.000 euro.

Maar het zat hem niet echt mee. Eerder deze maand reed hij zijn Lamborghini Huracan perte totale en ging vervolgens op de vlucht. Maar het noodslot sloeg helemaal toe, toen de meesteroplichter werd ontmaskerd en opgepakt. In de States lachen ze niet met witteboord-criminelen. Groene dollarbriefjes zijn heilig in de het land van de Cowboy en daar sjoemel je niet mee. Hij riskeert 70 jaar cel

 

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More