Man met mooiste job ter wereld overleden

Ariane Ryckaert, zo heet het fotomodel dat in 2000 op de planken staat met ‘Mieke Maaike’s Obscene Jeugd’, een theaterbewerking van het meest erotische werk van Louis Paul Boon. De Gentse schone zal daarna ook in de Amerikaanse Playboy prijken.

Ariane Ryckaert is vast verbonden aan het modellenbureau Models Office van Pierre Eggermont. Fotosessies in Londen, Miami en Parijs, defileren op de catwalks van Milaan en Parijs, voortdurend filmervaring opdoen en zich wagen aan een eigen theaterbewerking van Louis Paul Boons meest erotische werk ‘Mieke Maaike’s Obscene Jeugd’, het is voor de media duidelijk dat Ariane Ryckaert haar grenzen blijft verleggen.

Vandaag raakte bekend dat de man met de mooiste job ter wereld, Pierre Eggermont dus, niet meer is.

Het aanbieden van modellen is niet alleen de mooiste job ter wereld, maar ook een zeer rendabele. Models Office werd een paar jaar geleden al ontbonden (gestopt). In de laatste jaarrekening zien we activa van net geen 2 miljoen euro.

De resultatenrekening toont een zeer winstgevende activiteit.

Daarna werd het veel kleinere  Models Office International opgericht dat vandaag gerund wordt door een model.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More