Nadat een man uit Florida weigerde om zijn gouden steak te betalen omdat hij deze zogezegd nooit besteld had, belde Salt Bae’s Nusr-Et steakhouse de politie. 

Je gaat niet naar Salt Bae’s restaurant om je achteraf zorgen te maken over de rekening, de menukaart is er extreem duur. Echter ging Duane Miranda, een man uit Florida, een hapje eten in Salt Bae’s restaurant in Miami en was volledig in shock nadat hij de rekening kreeg. 

Miranda is dure rekeningen gewoon, hij beweert dat hij nooit gaat eten onder de $100. Wat hij niet verwacht had is dat hij $ 2000 ging betalen voor een 24-karaat gouden Wagyu steak, en nog $1000 bovenop voor een vergulde lamsrack. 

De man geeft toe dat hij het vlees bestelde, maar de goedkopere versie ervan. Wanneer de gouden gerechten op zijn bord geserveerd werden dacht hij dat het een standaard presentatie was. Miranda laat zich niet doen en schrijft een review op Yelp dat hij ‘in het zak werd gezet door het restaurant’. 

 

Benieuwd naar meer Culinair Nieuws? Culinaire Ambiance geeft je de nieuwste verhalen, de heerlijkste gerechten en de spannendste reportages.