Heren, vandaag is het le moment suprême, al kunnen we dat niet zeggen voor jullie partner indien ze twee linkerhanden heeft in de keuken of last heeft van ontstoken tandvlees.

Want 14 maart is de internationale ‘steak en blowjob’-dag en dat is precies wat het zegt.Een maand geleden kon geen enkele vent eraan ontsnappen, want op Valentijnsdag moesten ze hun meest romantische ziel naar boven halen gepaard met alle geforceerde clichés. De oorsprong van 14 maart als feestdag voor mannen is terug te vinden vlak na de Tweede Wereldoorlog, toen president Harry Truman de echtgenotes opriep om de terugkerende troepen te ‘bedanken’ voor hun inzet voor het vaderland.

Dus dames (en heren), de regels voor vandaag zijn zeer eenvoudig. Weg met dat handje in handje samen lopen in de winkelstraat, niet gezellig tegen elkaar aan kruipen in de zetel, geen bloemen en zeker geen lange etentjes bij kaarslicht. Een sappige steak op tafel en een pijpbeurt. Slikken is optioneel. That’s it! Single mannen kunnen zich vandaag steeds wenden tot een diepvriesmaaltijd en hun stofzuiger.

Via de website www.officialsteakandblowjobday.com kan je zelfs een kleine reminder sturen naar je partner en kan je een kleine donatie achterlaten voor de strijd tegen borstkanker.

Feestvierders van vandaag zijn van mening dat het niet alleen een sensueel feest voor mannen is, het zal de venten ook stimuleren meer moeite te doen telkens op Valentijn. Kortom een win-winsituatie voor zowel mannen als vrouwen.

En nu tijd om je tanden in een mals stukje vlees te zetten en dat mag je opvatten zoals je wilt.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."