Afgelopen weekend vond er in Disneyland Parijs de kickoff plaats van Marvel Summer of Superheroes. Live-action shows die er exclusief van 10 juni tot en met 30 september 2018 te zien zullen zijn.

Iron Man, Spider Man, Captain America, Thor en de Guardians of the Galaxy zijn vanaf nu te bewonderen in het pretpark. Behalve een leuke selfie met één van de superhelden, kunt u ook een volledig uitgewerkte show met alles erop en eraan zien in het Studio Theater van Disneyland Parijs. Bovendien houden personages uit Guardians of the Galaxy danscompetities op het plein van het Studio Park en is er op een andere locatie de ‘Tony’ Stark Expo.

Net zoals in de film zal de show gevuld zijn met geavanceerde speciale effecten waardoor ook de Hulk en Thanos een cameo kunnen maken. Wat zegt u bijvoorbeeld van een gigantisch podium dat meer dan 400 vierkante meter groot is met één van Europa’s grootste LED-schermen? Een 180° video-ervaring met meer dan 30 videoprojectors met scenische pyrotechniek. Tijdens het seizoen zal de show tot vijf keer per dag te zien zijn.

Onder alvast een voorsmaakje. Nu maar hopen dat Donald Duck The Infinity Gaunlet niet weet te bemachtigen, anders geraken we nooit verlost van dat gekwaak.

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."