Vorig jaar toonden we galafoto’s van twee steenrijke maar o zo ongelukkige zusjes met ijskoude blikken en het ultieme bewijs dat geld toch niet zo gelukkig maakt.

Van hun aaibaar imago blijft nog weinig over. De 33-jarige tweeling Mary-Kate en Ashley Olsen – ze speelden als baby al in de tv-serie Full House – staan nu bekend als de dames met een constante boze staar. Niet dat de tweeling geen reden meer heeft tot lachen. Sterker nog: ze doen het zakelijk ontzettend goed met samen een geschat vermogen van 265 miljoen euro.

Maar zelfs met al het geld ter wereld, kan je gezondheid niet kopen. Mary-Kate worstelde de laatste jaren met anorexia en bij Ashley werd de ziekte van Lyme geconstateerd. Ook staan ze onder hoge werkdruk, ze runnen namelijk twee haute couturelijnen én ontwerpen betaalbare mode onder de titels Olsenboye en StyleMint

Nog één keertje terug kruipen in de rol van die onschuldige Michelle Tanner? Voor die rol in Fuller House, het vervolg op Full House, hebben ze vriendelijk bedankt, wellicht omdat de lachspieren buiten gebruik zijn.

Alhoewel, recentelijk deden de meiden toch een poging om iets wat moet doorgaan voor een glimlach in onderstaande felicitatievideo. De Pretty Little Liars-actrice Ashley Benson was onlangs jarig en heeft nooit onder stoelen of banken gestoken dat ze een enorm grote Olsen Twins-fan is.

Dat nieuws had ook de tweeling bereikt, dus maakten ze een video om haar te feliciteren met haar verjaardag. 

Echt stralen van geluk doen ze niet, maar ze ogen in ieder geval beter dan enkele jaren terug.

Misschien dat enkele flauwe mopjes wat wonderen kunnen doen?

https://www.instagram.com/p/B6NcvOgBkBD/

 

 

 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."