Meer dan 100 besmettingen in Frans nudistendorp

“We komen hier niet om te kaarten.”

Village Naturiste in Cap d’Agde, wereldhoofdstaddorp van swingende naturisten is ten prooi gevallen aan het coronavirus. Onder de toeristen en medewerkers van het naturistendorp zijn er al minstens 100 besmettingen vastgesteld. Bijeenkomsten van meer dan 10 personen zijn voortaan verboden en restaurants en bars moeten een uur eerder sluiten. Naturisten zullen zich ook niet meer volledig kunnen laten gaan en zullen op drukke plaatsen verplicht een mondmasker moeten dragen (voor hun mond en neus).

Het is niet het naturisme dat een gevaar vormt voor besmettingen, maar het swingersgebeuren. Cap d’Agde is door de jaren heen meer een soort van center parcs voor seks en swingers geworden dan een nudistenstrand pur sang. Niet elke naturist is blij met het feit dat het strand veelvuldig gebruikt wordt voor publiekelijk rampetampen en ook het groeiende aanbod van seksshops en seksclubs zien ze met lede ogen aan. Er wordt geswingd dat het een lieve lust is en ’s nachts wordt er op het domein niet alleen maar braaf geslapen.

De directeur van het naturistendorp beweert dan wel dat zijn klanten met kuise bedoeling naar het strand van de vrijheid komen, het is een publiek geheim dat Cap d’Agde het paradijs van de vrije liefde is. “We komen niet naar deze ontmoetingsplaats om te kaarten”, zei een vrolijke jongen tegen de Franse pers. Ieder zijn ding, maar ze zitten er nu wel met een probleem.

 

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More