Een missverkiezing die in het teken staat van alleen maar bips mag dan wel neerkomen op een ordinaire vleeskeuring, daar trekken ze zich in Brazilië geen ‘reet’ van aan.

Geen gezever over wereldvrede of demonstraties van verborgen talenten. Alleen punten voor het mooiste achterwerk. Meer komt er bij deze Braziliaanse missverkiezing niet kijken. Maar kijken zal er telkens gedaan worden.

Klein minpuntje: het is in Brazilië absoluut geen schande om je lichaam te corrigeren en mee te doen aan een schoonheidswedstrijd. Dat wil zeggen dat de meeste billenpartijen die we te zien krijgen eigenlijk even fake zijn als de verkiezingsbeloften van Belgische politici.

Niettemin zijn er toch fans van deze cosmetische ingreep, beter bekend als de ‘Brazilian Butt Lift’. Hierbij wordt het lichaamseigen vet bijvoorbeeld uit de buik weggehaald en terug ingespoten in het bovenste kwadrant van de billen.

Zo ook bij de winnares van de Miss Bumbum 2015 en 2019. Zij mag het kont-kroontje een jaartje langer dragen, daar de wedstrijd omwille van corona is uitgesteld.

De titel van lekkerste kontje heeft Suzy Cortez ondertussen geen windeieren gelegd. Ze verdient goed haar boterham met reclamespotjes en als influencer.

En dat ze meer heeft te bieden dan een goed gevulde derrière, bewijst ze met onderstaande foto’s. BumBum en BoobieBoobie, wat een combinatie!

https://www.instagram.com/p/CFCU4DOnG8P/

https://www.instagram.com/p/CEjQGmAnJUt/

https://www.instagram.com/p/CFDvGRUHW1t/

https://www.instagram.com/p/CE9hIyCH_QU/

https://www.instagram.com/p/CE5qxCCHD-5/

https://www.instagram.com/p/CE3DI1BHgUn/

https://www.instagram.com/p/CE1YpROH45O/

 

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."