De clip van zomerhit ‘Despacito’ is met bijna 7 miljard views de meest bekeken video ooit op YouTube. Het was ook de eerste video die vaker dan drie miljard keer werd aangeklikt.

Daarvoor stond Gangnam Style van het Zuid-Koreaanse fenomeen Psy lange tijd bovenaan het klassement. Maar de gekke Koreaan is ondertussen al even gepasseerd door Ed Sheeran, Wiz Khalifa en het simpele maar geniale kinderlied Baby Shark Dance.

Het aanstekelijke ritme van Despacito zal een grote rol gespeeld hebben in de views, maar de bijdrage van deze juffrouw heeft ook een beetje geholpen. Maak kennis met Zuleyka Jerris Rivera Mendoza. Dat is een serieus mondje vol, maar toch is haar naam gekend.

Want nadat ze Miss Puerto Rico 2006 werd, mocht ze meedoen aan de Miss Universe 2006-verkiezing, die ze met glans won. Zelfs 14 jaar later ziet de 32-jarige brunette er even sexy uit.

Wist je trouwens dat het woord Despacito  het Spaanse verkleinwoord van ‘langzaam’ is, namelijk ‘langzaampjes’? We raden dan ook aan zeer langzaampjes onderstaande foto’s te bekijken.

https://www.instagram.com/p/B7tRPNhFpg6/

https://www.instagram.com/p/B7teKi5F3yO/

https://www.instagram.com/p/B883oFKFocZ/

https://www.instagram.com/p/B_STTC4Fil1/

https://www.instagram.com/p/CDUKu1esppd/

https://www.instagram.com/p/CDJeWR_M0-6/

https://www.instagram.com/p/CDlw1G6sJyl/

https://www.instagram.com/p/CDzASOfspt_/

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."