Vlaamse studenten riepen onlangs zelf op minder te drinken en ondertekenden een pact tegen overmatig drankgebruik.

Een pact waar ze in het Britse Cheltenham zeer beleefd hun billen zouden mee vegen. Want elk jaar maken Engeland én Ierland zich op voor het Engelse paardenrace-seizoen. Traditioneel is dé zwaarste en meest decadente race van het jaar die van Cheltenham. Reden daartoe is redelijk simpel: die race valt meestal samen met Saint Patrick’s Day, dé feestdag voor de Ieren.

En als we zeggen: paardenraces, drank en vrouwen dan krijg je in Engeland de garantie dat het fout gaat. De organisatoren zijn overigens bijzonder ongerust met een nieuwe trend die steeds meer opgang maakt: pikante advertenties in aanloop van de racedag. En die liegen er niet om: honderden intieme invitaties verschijnen in de voordagen van het event. En daarbij kan alles: vrije liefde, £ 50 pond party’s waar je ‘alles mag verteren wat je vindt’, 1 op 1 contacten met ‘real English milfs’ enzovoort.

De compilatie van onderstaande beelden van Engelse *kuch* lady’s *kuch* die hun lingerie flashen liegen er niet om. Of misschien springt er nog wel eens eentje op een paard zoals enkele jaren geleden, in een poging om er met het beestje van door te gaan. Brexit zoals we het echt willen dus.

Je weet welk weekend vrij te houden volgend jaar.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."