De Amerikaanse Sam Panda is van beroep een acrobate, maar zelfs met de grootste lenigheid kon ze niet uit deze lastige situatie ontsnappen. 

Want aan de toorn van een jaloerse ‘Karen‘ kan je onmogelijk ontglippen. Een vrouwelijke strandganger op Myrtle Beach in South Carolina kon het blijkbaar niet kroppen dat miss Panda rondparadeerde in een string en een bikini-topje.

Er heerst een duidelijke regel op dit strand, namelijk dat het tonen van teveel bloot strikt verboden is. Jaloezie is een vies beestje en dus belde de vrouw de politie om Sam Panda de levieten te lezen. 

“Een of andere Karen besliste dat mijn lichaam aanstootgevend was en toonde haar dochter zelfs wat voor gevolgen het dragen van een string kan hebben”, aldus Sam op haar Facebook.

Volgens de website van City of Myrtle Beach zijn strings niet toegelaten op het strand of in het openbaar. Overtredingen kunnen leiden tot 500 dollar boete en zelfs een maand cel, maar de meeste mensen komen er de eerste keer vanaf met een waarschuwing.

“U hebt het recht om te zwijgen. Alle blote billen die u toont, kunnen tegen u worden gebruikt in een rechtszaak.”

Eerlijk gezegd, we hebben al ergere arrestaties gezien in de V.S.

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."