In 1997 speelt de dan 15-jarige Nathalie Meskens de titelrol in de musical ‘Lieve’.

Jean Bosco Safari schreef het stuk in opdracht van de vzw Hope. Het gaat om een spektakel dat bedoeld is voor kinderen, maar ook kan gesmaakt worden door een volwassen publiek. De opbrengst van de voorstellingen gaat naar Artsen Zonder Grenzen.

De musical is dan al de tweede productie van Hope. De vereniging heeft tot doel sensibiliseringsacties te ondernemen, bij voorkeur aan de hand van evenementen uit de artistieke sector.

Op het podium staan naast Nathalie, Jean Bosco en Saskia De Ridder (die ook voor de choreografie tekende) ook 25 leerlingen van de Middenschool voor Muzische Vorming uit Antwerpen. “Dat is een afdeling van het stedelijk onderwijs. Wij krijgen creatieve vakken als muziek, dans en theater, aangevuld met de traditionele algemene vakken”, legt Nathalie in Gazet van Antwerpen uit.

“Ik wilde altijd al in de artistieke wereld belanden. De rol van Lieve moet me niets opbrengen. Als ik op de planken kan staan, ben ik al gelukkig”, vervolgt Nathalie in de media. “Mijn grote droom is om ooit in een musical in Londen te kunnen spelen. Ik heb er een tijdje geleden ‘Jesus Christ Superstar’ gezien en was er echt ondersteboven van.”

10 jaar later richt ze een firma op. En die firma heeft zonet de resultaten over 2019 neergelegd bij de balanscentrale.

De totale activa bedragen net geen 2 miljoen euro. De brutomarge en nettowinst waren iets minder dan in 2018, maar blijven wel uitstekend naar Vlaamse normen. Interessant is ook (opnieuw) de vermelding van het appartement op Ibiza van de vennootschap van Nathalie.

Haar partner Nadim Hashim – “my love, my chili” volgens Nathalie – blijft wel een mysterie. “Hij is geboren in Libanon, opgegroeid in Gambia en naar België verhuisd op zijn 18de om te studeren”, vertelde Nathalie eerder aan DPG.

Nadim runt momenteel volgens de media op Ibiza een bedrijf dat exclusieve jachten verhuurt: Ibiza Dream Boats. Zelf blijft hij liefst van al uit de schijnwerpers. “Niet op Instagram en Facebook, hé”, zo laat Nadim naar verluidt snel horen als vrienden van het koppel tijdens een avondje uit een selfie maken waar ook hij mee op staat.

Op zijn Facebook-pagina is hij nochtans niet zo discreet. Op een van de foto’s kunnen we zelfs Nathalie herkennen. En ook op Instagram staan wel enkele kiekjes.

Een ex-collega uit de diamantsector is alvast lovend in de media. “Nadim is een hardwerkende kerel die goed weet waarmee hij bezig is. Hij is heel professioneel, maar ook heel grappig en vriendelijk. Nathalie Meskens had het slechter kunnen treffen. Veel slechter.”