Met deze uitbreiding kunt u de Sims laten experimenteren met drugs (video)

In The Sims 4 kunt u haast alles. Astronaut worden, bevriend geraken met een spook of zelfs veranderen in een vampier. Alles is toegelaten volgens de makers. Behalve drugs.

Tot een zekere modder onder de nickname Filip er zich mee ging bemoeien. Hij werkte maanden aan de mod Basemental waardoor de Sims opeens in staat zijn een jointje te rollen of een lijntje coke te snuiven.

In de Basemental-mod heeft u de keuze uit cocaïne, MDMA, amfetamine en cannabis. De Sims kunnen deze roesmiddelen kopen, verkopen of gebruiken. Eens de drugs in het virtuele lichaam zit, ervaren de Sims zowel de voor- als de nadelen van de ingenomen dosis.

Daarnaast heeft Filip  een speciale Patreon-pagina in het leven geroepen. Daar kunnen fans maandelijks een bedrag overmaken aan de maker. In ruil krijgen ze dan toegang tot vroegere versies van de update en kunnen ze communiceren met de maker. Hiermee strijkt Filip zo’n vijfduizend euro per maand op. Online-patser zijn kan dus ook lonen.

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More