Vrouwen het zwakke geslacht? Vergeet het maar!

Crime has no gender. Met die boodschap heeft Europol onlangs een nieuwe ‘Most Wanted’-lijst opgesteld met louter vrouwelijke voortvluchtige criminelen.

Maar wat krijg je als je stoere binken met leren jacks, lange baard en donkere bril vervangt door dames met mooie rondingen in rokjes op hoge hakken? ‘Caramel Curves‘ is het vrouwelijke antwoord op een ‘sport’ die al jarenlang gedomineerd wordt door het XY-chromosoom. Met bloedrode motoren, hun handelsmerk, racen ze doorheen de Amerikaanse straten.

De naam ‘Caramel’ is niet willekeurig gekozen, aangezien het de naam is van de oprichtster van de bende. Ze kreeg het idee om een motorbende te starten nadat veel van haar vriendinnen verhuisd waren vanwege orkaan Katrina. Dit was een manier om terug gezellig samen te komen met de meiden op regelmatige basis.

Om lid te zijn van de bende moet je voldoen aan twee simpele eisen: je moet een vrouw zijn en een motor bezitten. Niet alleen staat er achter elke man een sterke vrouw, maar nu kleeft er ook eentje aan jouw bumper!

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."