Voor zij die groot dromen en een goed gespekte bankrekening hebben, is het dit voertuig de ideale manier om een stuk van de wereld te zien.

Heb je al ooit een camper zien bevallen van een sportwagen? De Volkner Mobil Performance S heeft namelijk een laadruimte met voldoende ruimte voor een auto. Op de plek waar tijdens schoolreisjes meestal de tassen bewaard worden, schuift een hydraulische plaat jouw bolide netjes in de laadruimte. Maar dat is nog maar het topje van de ijsberg.

De camper van 12 meter lang en 2,5 meter breed mag dan misschien niet de looks hebben, zoals altijd is het innerlijke schoonheid wat telt.  Binnen staat er namelijk een luxe queensize bed, een volledig uitgeruste keuken, een ‘lounge area’, en een badkamer die groter is dan menig appartement op je te wachten. Het geheel is niet afhankelijk van de accu van de wagen, want vier zonnepanelen zorgen deels voor de energievoorziening.

Even naar de Nürburgring rijden, je sportwagen uitladen, paar rondjes rijden en vervolgens weer lekker naar huis gaan.  En dat allemaal voor een luttele 1.5 miljoen euro. 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."