“Geef je de tandenstokers even door?”

Vòòr maart 2020 leek dit een doodnormale vraag als een andere. Maar in een post-corona-tijdperk waar horeca-uitbaters verplicht worden de oppervlakte van hun terrassen te vergroten en de gasten te bedienen vanop een veilige afstand, lijkt niets nog alledaags.

De mini Toothpick Crossbow van de firma CZYY zorgt ervoor dat het stukje irriterende draadjesvlees tussen de tanden van je date meteen uit haar smoel wordt geschoten. Of het hebbedingetje kan uiteraard gebruikt om de Daryl Dixon te worden van het kantoor, tenminste als je collega’s even irritant zijn als de walkers uit The Walking Dead.

Als je beslist om de schietgrage kobold uit te hangen, vermelden we er best bij dat de kruisboog in bouwpakket wordt opgestuurd. Indien je zo blind bent als een mol en geen engelengeduld hebt, wordt het een huzarenstukje om het ding te assembleren.

Maar eens af, kan je tandenstokers maar liefst 15 meter ver schieten. Misschien daarom dat CZYY ook wijselijk heeft aangetoond dat je er ook wattenstaafjes mee kunt afvuren? Want een baas of date met een oog minder, dat euh, oogt niet.

Voor 25 euro sta je in ieder geval scherp.

 

 

 
 
 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."