Laat het virus maar komen…

Wij schrik van corona? Hoewel het virus zich wereldwijd exponentieel verspreidt, liggen wij er vooralsnog niet wakker van. Op het moment van schrijven zijn er wereldwijd 93.160 besmettingen waarvan ‘slechts’ 23 gevallen in ons land. Bij het ter perse gaan van dit artikel zullen we waarschijnlijk de poort van 100.000 gevallen wel hebben opengebeukt en zal het aantal besmette Belgen ondertussen ook wel richting de honderd stuks aan het evolueren zijn. Tegenhouden gaat niet lukken, ondergaan zal het worden.

Mochten we toch besmet geraken weten we gelijk bij wie we ons willen laten behandelen. Wat dacht je van dokter Mona Vand? Deze Doctor of Pharmacy weet als geen ander hoe ze je zal moeten ‘soigneren’. Met haar professionele (Amerikaanse) doctorsgraad die vergelijkbaar is met een doktor in de geneeskunde of doktor in de tandheelkunde heeft ze dan ook de nodige kwalificaties.

Wedden dat je je na een consultatie bij deze knapperd in één, twee, drie weer beter voelt? Of dat aan haar dokters- of andere kwalificaties ligt, laten we even in het midden.

1

Image 1 of 20

Credits: Instagram