“Het einde is nabij”, kondigde Slayer vorig jaar al aan.

De oude knarren en metalheads van Slayer zijn na 37 jaar bezig aan hun afscheidstournee wereldwijd, om er nog een laatste lap op te geven. Slayer heeft onder metalfans een legendarische status. Het album Reign in Blood uit 1986 geldt als een klassieker in het genre, met bekende nummers als Raining Blood en Angel of Death.

Voordat ze al headbangend vertrekken richting rusthuis, spelen ze dit jaar ook nog een keertje op Graspop. Voor zij die hun definitieve afscheid willen vieren met een toost ter ere van hun carrière, is er nu een uitgelezen kans. 

Om hun bijna 40-jarige muziekerfenis te vieren, brengt Jägermeister een unieke editie uit in ware Slayer-stijl. De 1.75 liter sterkedrank wordt gepresenteerd in een houten kistje met de typische, bekende Indische Zwarte Arend op gegraveerd, het Slayer-logo bij uitstek.

Je kan het kistje zelfs laten personaliseren, met lyrics van je favoriete Slayer-lied zoals ‘whaaaaaaaaaoooooAaarrrrrrghhbwaaaa!!!’ om maar een voorbeeld te geven.

Gitarist Kerry King laat alvast weten dat de fles het einde van een reis symboliseert en dat hij trots is op de samenwerking met Jägermeister.

De fles is binnenkort te bestellen via de Britse website van Jägermeister voor een dikke honderd euro.  Je weet wat binnen te smokkelen tijdens Graspop.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."