Hippe koffiebars schieten al jaren als paddenstoelen uit de grond en eigenlijk zien ze er zowat allemaal hetzelfde uit. Dus opvallen is de boodschap.

Als je van mening bent dat het behalve het keelgat het oog ook wat wilt moet je voor je dagelijkse dosis cafeïne terecht  bij de Amerikaanse koffiezaak Bikini Beans Espresso. Al kunnen we ons moeilijk inbeelden dat men nog steeds niet wakker is na het zien van deze koffiebonen achter de toog. De aantrekkelijke Carlie Jo kwam op het idee een koffiebar te openen waar je elke dag dezelfde smaak koffie krijgt gepresenteerd, echter telkens in een andere bikini-outfit. Een gat in de markt ontdekken, doe je dus zo, want haar koffiezaak draaien op volle toeren.

Volgens de reviewsite Yelp is de bar een groot succes, en vooral bij de mannelijke koffieliefhebbers. Toch is niet iedereen gediend met het etablissement. Conservatieve inwoners beweren dat de bijzondere uniformvoorschriften de uitbuiting van vrouwen promoot. “Zulke zaken moeten draaien rond de koffie, en niet rond het lichaam van vrouwen”, klinkt het.

Niettemin is het concept een succes, want er zijn ondertussen al vier vestigingen te vinden in Arizona.

Een koffieklets was nog nooit zo leuk.

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."