Meteen wakker met een 18-karaats gouden espresso-machine (foto’s)

Oké, je hebt de strafste koffie ter wereld in je bezit, maar je wilt deze uiteraard in stijl aanbieden aan je gasten. Dat kan…en hoe!

Want voor deze Espresso Veloce Royale 01 moet je maar liefst 150.000 euro kunnen ophoesten.  Deze luxueuze espresso-machine is er dan ook niet zo’n eentje als dat fluim gorgelende aftandse apparaat dat jij nu in je keuken hebt staan.

Niet alleen is deze machine afgewerkt met  roestvrij staal, carbon en titanium elementen waardoor het haast onverwoestbaar is, maar als kers op de taart (met koffie) is het nog eens voorzien met een 18-karaats goudlaag met bijhorende exclusieve diamanten. Daarnaast is er ook nog de gouden carbon thermos en is de Grappa Tank Cap voorzien van geanodiseerd helder goud, diamanten en geslepen Royal Pruple amethis diamanten.

Ook de bodemplaat is gemaakt van hoogwaardig carbon van bladgoud en zelfs de bijbehorende kopjes zijn uitgerust met Royal Purple amethist diamanten.

Je kan hier een exemplaar van het 28 kilogram wegende toestel bestellen.

Wedden dat het dagelijkse koffie-uurtje steeds zal uitlopen?

1

Image 1 of 4

Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More