Michel Van den Brande: “Van Ranst moet zich schamen!”

De stellingbouwer trekt fel van leer.

Eind vorige week kondigden enkele virologen, waaronder Marc Van Ranst, aan dat ze in zwijgstaking gingen. Wij vroegen ons af hoe Marc Van Ranst in godsnaam een weekend zonder op Twitter te zitten zou overleven.

We konden ook niet checken of hij daadwerkelijk niks tweette, want sinds de publicatie van deze open brief, heeft de viroloog ons geblokkeerd.

Michel Van den Brande zal intussen ook wel geblokkeerd zijn, maar gisteren nog niet. Hij zag namelijk dat Van Ranst wat tweette over de Vlaams Belang-betoging van afgelopen zondag: “Trekt wat op de BLM-betoging in Brussel, maar nu in een periode dat er veel meer coronavirussen circuleren, met minder mondmaskers, met meer collaboratievlaggen, en met af en toe een verdwaalde neonazi. Jullie Vlaanderen is niet mijn Vlaanderen.”

Wel, onze sympathieke stellingbouwer was het daar niet mee eens, zo liet hij weten op Facebook: “Dat is erover! Iedereen heeft het recht om op te komen voor zijn idealen en zijn Vlaamse cultuur! Van meneer Van Ranst weten wij dat het een echte PVDA’er is! Ik zou me schamen met zo’n uitspraken! En vergelijken met de BLM-betoging is nog een grotere schande, de betoging van Vlaams Belang is ordelijk verlopen, en zelfs corona-proof. Dat is wat anders dan die betoging die meneer Van Ranst wil vergelijken. Gisteren is er niks kapotgeslagen en geroofd. En nee, dit is niet de regering die de kiezer en het volk wil, anders zou deze betoging overbodig geweest zijn.”

Dat is erover !!!! Iedereen heeft recht voor op te komen voor zijn idealen en zijn Vlaamse cultuur ! Van mijnheer Van…

Geplaatst door Michel van den Brande op Zondag 27 september 2020

Lees ook
Reacties
Laden...

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More