In Amerika houdt dit mythisch wezen de yankees al eeuwen in de ban.

De foto’s die er bestaan van de legendarische Sasquatch of Bigfoot zijn meestal te mooi om waar te zijn. Half verscholen achter een  boom, of voorover gebogen in een rivierbedding, kan zo’n beetje elk dier doorgaan voor een Bigfoot. En als er eens een duidelijk beeld opduikt, lijkt het wezen opeens een horloge te dragen of zien we duidelijk de ritssluiting van het pak.

Om maar te zeggen dat er na al die jaren nog steeds geen sluitend bewijs is voor het bestaan van onze harige Harry. Maar misschien hebben we net iets te hard gezocht in de bossen en de wildernis, en er nooit bij stilgestaan dat de Bigfoot even hard verlangt naar een luxueus zorgeloos leventje als jij en ik?

Want dat is precies wat fotograaf Daniel Oster wil doen uitschijnen in deze hilarische huisadvertentie. In deze tijden van crisis hebben ook makelaars het moeilijk om dure huizen aan de man te brengen, dus moet je zeer origineel uit de hoek komen om je vastgoed te promoten.

Daarom dat Oster op het idee kwam om ook de zeer originele bewoner van deze villa van 173 vierkante meter in Felton, Californië erbij te betrekken. Op de foto’s zien we hoe Bigfoot koekjes bakt, een yogasessie doet of zeer geïnteresseerd een boek leest over champignons. De villa met vijf slaapkamers en drie badkamers ligt dan ook pal in een zeer bosrijk domein.

De originele advertentie kan je HIER bekijken en er is op heden nog geen bod uitgebracht.

Deze bewoner uit de woonst krijgen is dan ook een uitdaging voor de échte huizenjager.

1

Image 1 of 9

 
 

Gepubliceerd door Gert Bleus

"Some men see things as they are, and ask why. I dream of things that never were, and ask why not."